Πελατολόγιο

Οι εταιρείες που εμπιστεύθηκαν τη REVCOM για την κατασκευή της ιστοσελίδας τους.

Κατασκηνώσεις Τζιώνη

Ημερομηνία:
Εργασία: Κατασκευή ιστοσελίδας
Τύπος: δυναμική - wordpress

Κατασκευή της ιστοσελίδας της πολυαγαπημένης παιδικής κατασκήνωσης Tzioni Summer Camp που βρίσκεται στα Κερδύλια του Νομού Σερρών. Η ιστοσελίδα της κατασκήνωσης κατασκευάστηκε σε πλατφόρμα wordpress και υποστηρίζει 6 γλώσσες.

Foodrink

Ημερομηνία:
Εργασία: Κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή λογοτύπου
Τύπος: δυναμική - joomla

Κατασκευή ιστοσελίδας & λογότυπου της εταιρείας εξαγωγών ελληνικών ποιότικών προϊόντων FOODRINK. Η εταιρεία εδρέυει στις Σέρρες και επέλεξε να κατασκευάσει δυναμική ιστοσελίδα σε πλατφόρμα joomla, υποστηρίζοντας αρκετές γλώσσες. Επιπλέον δημιουργήσαμε το λόγοτυπό της.

touchsmart

Ημερομηνία:
Εργασία: Iστοσελίδα, λογότυπο, Βελτιστοποίηση SEO
Τύπος: Στατική html

Η καινοτόμος ελληνική εταιρεία σχεδίασης και κατασκευής διαδραστικών συστημάτων και Info kiosks, touchsmart εμπιστεύθηκε τη REVCOM για την κατασκευή της ιστοσελίδας της, του λογότυπού της καθώς και τη βελτιστοποίσης της ιστοσελίδας για εμφάνιση στο google.

Elpida Resort & Spa

Ημερομηνία:
Εργασία: Iστοσελίδα
Τύπος: Στατική html

Το ξενοδοχείο 4 αστέρων Elpida Resort & Spa επίλεξε τη REVCOM για την κατασκευή της νέας του ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα παρουσιάζει με κομψό τρόπο την πολυτέλεια του ξενοδοχείου και φυσικά είναι συμβατή με κάθε συσκευή.

Κατασκηνώση Τσαφ Τσουφ

Ημερομηνία:
Εργασία: Κατασκευή ιστοσελίδας
Τύπος: δυναμική - wordpress

Κατασκευή ιστοσελίδας της παιδικής κατασκήνωσης Τσαφ Τσουφ με τα γνωστά βαγόνια που βρίσκεται στην παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα. Η ιστοσελίδα της κατασκήνωσης κατασκευάστηκε σε πλατφόρμα wordpress.

Κατασκηνώση Τσαφ Τσουφ Express

Ημερομηνία:
Εργασία: Κατασκευή ιστοσελίδας
Τύπος: δυναμική - wordpress

Κατασκευή ιστοσελίδας της παιδικής κατασκήνωσης Τσαφ Τσουφ Express που βρίσκεται στο Νέο Μαρμαρά της Χαλκιδικής. Η ιστοσελίδα της κατασκήνωσης κατασκευάστηκε σε πλατφόρμα wordpress.