Η κατασκευή της ιστοσελίδας

Για την κατασκευή κάθε ιστοσελίδας ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία.

Εφόσον τελικά επιλέξετε εμάς για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, ο υπεύθυνος αναλυτής θα συνομιλήσει διεξοδικά μαζί σας προκειμένου να κατανοήσει πλήρως τη λειτουργία της επιχείρησής σας, τις ανάγκες και τις προοπτικές εξέλιξής της. Η συζήτηση αυτή είναι ίσως η σημαντικότερη διότι ο αναλυτής μπορεί να προτείνει λειτουργίες για την ιστοσελίδα που μπορεί να σας φανούν πολύ χρήσιμες.

Αφού ολοκληρωθεί η συζήτηση, θα γίνει ανάλυση των δυνατοτήτων, των λειτουργιών καθώς και της ταυτότητας του project μεταξύ του υπεύθυνου αναλυτή, του υπεύθυνου προγραμματιστή και του σχεδιαστή-γραφίστα, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι λειτουργίες και το design της ιστοσελίδας σας, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 • Ιδέες

  Σκοπός μας είναι να σας προτείνουμε λειτουργίες της ιστοσελίδας που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη.

 • Συζήτηση

  Συζήτηση με εσάς προκειμένου να ληφθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση σύμφωνα με τα πλάνα σας.

 • Σχεδίαση

  Παρουσίαση πρότυπων ιστοσελίδων προκειμένου να αποφασίσετε το σχέδιο που σας αντιπροσωπεύει πλήρως.

 • Προγραμματισμός

  Κατασκευή της ιστοσελίδας σε χρόνο που έχει συμφωνηθεί, εγκατάσταση σε δικό μας server και κοινοποίηση.

Η ομάδα μας

Αυτή είναι η ομάδα που θα κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας.

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Αθ.

Αναλυτής

Αυτός είναι ο άνθρωπος που θα συνομιλήσει μαζί σας προκειμένου να αναλύσει τις ανάγκες σας. Είναι πτυχιούχος προγραμματιστής, απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένης πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞ.

Γραφίστρια

Υπεύθυνη σχεδίασης του design της ιστοσελίδας, λογότυπων, καρτών, φυλλαδίων κλπ. Είναι απόφοιτη του τμήματος γραφιστικής του ΤΕΙ ΑΘηνών.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜ.

Προγραμματιστής

Προγραμματιστής, απόφοιτος τμήματος πληροφορικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ασχολείται με την υλοποίηση των ιστοσελίδων και τη βελτιστοποίηση του SEO.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ.

Προγραμματιστής

Προγραμματιστής, απόφοιτος τμήματος πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Ασχολείται κυρίως με την κατασκευή των eshops και λογισμικού.

Επιπλέον υπηρεσίες

Εκτός από τη κατασκευή ιστοσελίδων, η REVCOM προσφέρει:

Ονομασία - Branding

Είστε στην αρχή του χτισίματος της επιχείρησής σας και δεν έχετε αποφασίσει ακόμη το όνομα? Σημαντική απόφαση που θα πρέπει ίσως να το αναθέσετε σε ειδικούς του μάρκετινγκ.

Σχεδίαση Ιστοσελίδας

Στη REVCOM αναλαμβάνουμε την σχεδίαση της ιστοσελίδας σας, δηλαδή το εικαστικό κομμάτι που αφορά το interface της ιστοσελίδας σας και σας το παραδίδουμε σαν έτοιμο πρότυπο προς επεξεργασία.

Δημιουργία λογότυπου

Ίσως ένα από τα πιο ισχυρά σημεία του μάρκετινγκ της επιχείρησάς σας είναι το λογότυπο σας. Στη REVCOM αναλαμβάνουμε την δημιουργία του λογοτύπου σας έχοντας τεράστια εμπειρία και γνώση.

Γραφιστικά

Κατασκευή και δημιουργία φυλλαδίων, καρτών και άλλα γραφιστικά είδη που είναι απαραίτητα για τη ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησής σας.

Προγραμματισμός

Η REVCOM αναλαμβάνει την κατασκευή εξειδικευμένου λογισμικού για την εξυπηρέτηση των προσωπικών αναγκών της επιχείρησής σας. Λογισμικό συνομιλιών με πελάτες, λογισμικό παιδικής κατασκήνωσης κ.ά.

Social Media

Τα social media είναι απαραίτητα για κάθε επιχείρηση ανεξάρτητα από το είδος των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρουν. Εμπιστευθείτε μας για τη σωστή προώθηση της επιχείρησή σας.

Hosting

Εγκατάσταση και φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε υπερσύγχρονους και ταχύτατους servers που εγγυώνται ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία και φυσικά με πολύ χαμηλό κόστος.

Υποστήριξη - Support

Στη REVCOM αναλαμβάνουμε την υποστήριξη και αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας ώστε να εξασφαλίσετε τη διαρκή και σωστή λειτουργίας της.

Ορολογία

Ορολογία για την κατασκευή της ιστοσελίδας που θα ακούσετε από τις διάφορες εταιρίες.

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ - COMPATIBLE

Για την ιστοσελίδα

Με το όρο συμβατότητα της ιστοσελίδας εννοούμε ότι εμφανίζεται σωστά, δηλαδή χωρίς παραμορφώσεις στην εμφάνιση σε δύο πράγματα: 1) Ότι αυτό θα ισχύει από όποιο browser (φυλλομετρητή) επισκεφθούμε την ιστοσελίδα, δηλαδή internet explorer, google chrome, firefox mozilla όπως και σε διαφορετικές εκδόσεις αυτών. Εδώ συνήθως θα πρέπει να υπάρχει συμβατότητα με τις τελευταίες εκδόσεις των browsers καθώς αυτοί αναβαθμίζονται συνήθως αυτόματα στην τελευταία έκδοση. 2) Η συμβατότητα επίσης αναφέρεται και στη συσκευή με την οποία επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα, όπως κινητό τηλέφωνο, tablet, επιτραπέζιο υπολογιστή.

SEO - ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Για την ιστοσελίδα

Με τον όρο SEO ή βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης όπως google, bing και yahoo, ενοούμε ότι η ιστοσελίδα μας έχει επιμεληθεί έχοντας όσο το δυνατόν καλύτερη δομή, με κατάλληλους τίτλους ανά σελίδα και ανάλογες λέξεις κλειδιά ώστε να η ιστοσελίδας σας να εμφανίζεται όσο το δυνατόν ψηλότερα στη λίστα των αποτελεσμάτων των αναζητήσεων. Φυσικά αυτή η διεργασία είναι διαρκής και απαιτεί πολλή δουλειά από τη μεριά του προγραμματιστή χωρίς τα αποτελέσματα να είναι 100% εγγυημένα αφού οι παράγοντες που επηρεάζουν τα αποτελέσματα μπορεί να μεταβάλλονται διαρκώς.

HOSTING - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Σχετικές υπηρεσίες

Με τον όρο hosting ή πακέτο φιλοξενίας εννοούμε την ενοικίαση κάποιου server για την εγκατάσταση - φιλοξενία της ιστοσελίδας μας. Συνήθως είναι μηνιαίο και τα κύρια χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο χώρος φιλοξενίας - storage, δηλαδή πόσα Gigabytes προσφέρει σαν χωρητικότητα και το bandwidth, δηλαδή τον όγκο των δεδομένων που μπορούν να κατεβάσουν οι χρήστες. Ιστοσελιδες με μεγαλύτερη επισκεψιμότητα απαιτούν περισσότερο bandwidth.

ΣΤΑΤΙΚΕΣ & ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Για την ιστοσελίδα

Στατικές ιστοσελίδες είναι αυτές που για την τροποποίηση των δεδομένων τους απαιτείται η επέμβαση του προγραμματιστή ενώ οι δυναμικές ιστοσελίδες έχουν δικό τους διαχειριστικό περιβάλλον στο οποίο εισέρχεστε με κωδικούς και μπορείτε να τροποποιείτε τα δεδομένα (κείμενα, φωτογραφίες κλπ). Οι δυναμικές ιστοσελίδες είναι κατασκευασμένες σε πλατφόρμες όπως wordpress, joomla κλπ.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ GOOGLE

Σχετικές υπηρεσίες

Πέραν της κατασκευής της ιστοσελίδας είναι πολύ σημαντικό ο προγραμματιστής να εγγράψει την ιστοσελίδα στις υπηρεσίες της google όπως το google analytics με το οποίο θα μπορείτε να βλέπετε στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας, να γίνει η δήλωση της ιστοσελίδας στη google, να ενεργοποιήσει το webmaster tools με το οποίο θα μπορείτε να βλέπετε την αρτιότητα της δομής της ιστοσελίδας αλλά και φυσικά την προσθήκη στην υπηρεσία google my business που περιλαμβάνει την τοποθέτηση της επιχείρησή σας στο google maps.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ SOCIAL MEDIA

Σχετικές υπηρεσίες

Στην ουσία είναι η δημιουργία σελίδων σε facebook, twitter, flickr, pinterest και σε άλλα social media και η σύνδεση αυτών με την ιστοσελίδα σας. Η διαδικασία αυτή.